Produktkollen – Klassisk slimmad korthållare 7 fack

Korthållare och plånböcker finns det mängder av varianter att välja på. Det vi själva här på Multimarket gillar är små smidiga sådana. Har personligen haft olika varianter av små korthållare i säkert 20 år minst.

Den stora frågan är mycket om man vill ha två kortfack på sidan eller tre stycken. Personligen har jag alltid kört på två kort på varje sida då det passar mig perfekt som just har fyra kort jag alltid har med mig. Men många gillar att ha ett par kort till och då är ett tips just denna korthållare som vi tittare lite närmare på här.

Klassisk slimmad korthållare

Namnet antyder ganska klart vad det är för någon korthållare vi talar om här. Smal så den inte tar mycket plats i fickan. Klassisk då den inte kör på några konstigheter utan är en helt vanlig ärlig korthållare.

Det finns så klart även ett fack i mitten av korthållaren så som det gör på de allra flesta modeller. Detta fack är tänkt för sedlar i första hand. Men numera lever vi i en värld där sedlar inte är lika vanliga längre och då kan du så klart t ex stoppa i några extra kort i mittenfacket. Eller så kan du stoppa dit något annat litet om du så önskar.

Material och alternativ

För närvarande har vi tre olika alternativ när det gäller färg av denna korthållare. Du kan välja på den alltid populära svarta färgen, brun som är en god tvåa när det gäller färger och sedan den lite mer ovanliga färgen som är gråbrun.

Denna korthållare är tillverkad i konstläder. Stora fördelen med konstläder är att priset blir lägre samtidigt som funktionen på korthållaren är lika bra. Vi kan därför hålla nere priset på denna korthållare så lågt som 69 kr.

– Färger: Svart, brun, gråbrun
– Mått: 11 x 7,5 x 0,5 cm
– Material: Konstläder
– Kortfack: 7 st
– Kapacitet: Minst 6 kort + sedlar

Priset är för närvarande 69 kr för korthållaren. Köp – Klassisk slimmad korthållare 7 fack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *