Hitta det perfekta billiga glasögonfodralet

Har du någonsin varit ute och rest och haft dina glasögon eller solglasögon i en väska, för att sedan hitta dem mosade eller trasiga? Har du råkat sätta dig på dina glasögon i soffan eller kanske slarvat bort dem? 

Mycket kan hända med glasögon som slutar med att de blir oanvändbara och med tanke på hur ömtåliga och ofta även dyra de är, så behöver man vara lite försiktig med dem. En bra start är att skaffa ett bra glasögonfodral till sina glasögon. Det är väldigt bra för vanliga glasögon / läsglasögon men är i princip lika smidigt och bra även till solglasögonen.

Vi har dock alla olika behov och krav på hur ett bra glasögonfodral ska vara. En del vill ha minsta möjliga i form av en liten smidig och lätt glasögonficka som skyddar mot damm och repor etc medan andra vill kunna stänga in sina glasögon i något som tål vad som helst. 

Hitta det perfekta glasögonfodralet hos oss

Vare sig du vill ha ett litet och tunt fodral eller ett gediget hårt fodral som tål stötar, smällar och att man råkar tappa det i golvet, så kan du skaffa det hos oss. Vi har nyligen fyllt på lagret med ett antal olika nya modeller av glasögonfodral. 

Vi har flera modeller av hårda fodral, flera olika mjuka varianter, flera som är en blandning mellan mjuka och hårda, en del i konstläder och en del i textil etc. Och många olika färger. Något för de flesta alltså.

Här nedan ska du få lite olika varianter med bilder och även några videoklipp där vi visar upp dem lite närmare. Du kan givetvis kolla in länkarna till respektive produkt i shoppen, om du blir extra sugen på någon variant.

Mjukt, smidigt och lätt

Här kommer några varianter av våra tunnare och mjukare fodral, för den som bara vill slippa damm, smuts och repor. Samt ha något fint att lägga glasögonen i.

Mjukt glasögonfodral i konstläder – Svart

Klassisk elegant variant av glasögonficka i läderutförande. Mjukt och följsamt med bra stängning.

Mjukt glasögonfodral i konstläder - Svart

Glasögonfodral / Glasögonficka Läder Krokodilmönster (Välj färg)

Mjukt fodral i läder som har ett trevligt krokodilmönster. Bra skydd mot damm och repor etc.

Glasögonfodral / Glasögonficka Läder Krokodilmönster - Välj färg

Lyxigt glasögonfodral / solglasögonfodral med lock – Flera färger

En lite lyxigare stilren variant i läder som är lite tjockare men ändå mjuk. Den har ett rejält lock som ger ytterligare ett lager skydd.

Lyxigt glasögonfodral / solglasögonfodral m lock - Flera färger

Här kan du också se ett videoklipp på en av våra mjuka glasögonfickor, för att få lite bättre känsla för storlek, material och funktion:

Lättviktare med hårt yttre

Här har vi några varianter som inte väger mycket alls men som ändå har ett bra skydd, med ett hårt skal.

Glasögonfodral / Solglasögonfodral Semihard Case

För dig som vill ha lite hårdare och mer skydd men ändå gillar en mjukare stil. Detta är ett mellanting i snyggt läderutförande, med röd insida.

Glasögonfodral / Solglasögonfodral Semihard Case

Hårt skyddande glasögonfodral / solglasögonfodral med dragkedja

Snygg och skyddande variant i hårt men lätt material. Du får plats även med lite större solglasögon. Väger lite men håller glasögonen från att gå sönder.

Hårt skyddande glasögonfodral / solglasögonfodral m dragkedja

Medium Hardcase Glasögonfodral / Solglasögonfodral i kanvastyg

Ett glasögonfodral med hård kärna och ett yttre i tyg, för en mjukare look samtidigt som det ger ett stabilt och rejält skydd för glasögonen. Lättviktigt men tål mycket.

Medium Hardcase Glasögonfodral / Solglasögonfodral i kanvastyg

Här kommer ett bra videoklipp som visar en av dessa produkter, så att du kan få lite mer känsla för storlek och funktionalitet:

Gedigna och rejäla med bra skydd

Här kommer några glasögonfodral som klarar det mesta. Rejäla och hårda, som klarar både smällar och tryck. Inget ska paja dina glasögon!

Glasögonfodral / Solglasögonfodral Hardcase Aviator – Välj färg

Ett rejält och lite större fodral som är tillverkat i hårt och tåligt PU-material. Det har en snygg finish och mjuk insida. Öppnas med dragkeda.

Glasögonfodral / Solglasögonfordral Hardcase Aviator - Väjl färg

Stabilt Skyddande Hardcase Glasögonfodral Textil – Grå

Ett riktigt rejält och lite tyngre fodral med hårt och skyddande yttre och mjukt inre, där dina glasögon är helt skyddade mot i princip allt du kan tänka dig. Yttersidan är i grått tyg.

Stabilt Skyddande Hardcase Glasögonfodral Textil - Grå

Hårt Skyddande Glasögonfodral Premium Softskin – Välj färg

Ett hårt lite rundat glasögonfodral som ger bra skydd. Hårt yttre med en skön mjuk finish. Perfekt för läsglasögon och liknande. Finns i flera färger.

Hårt Skyddande Glasögonfodral Premium Softskin - Välj färg

Här kommer ett bra videoklipp som visar en av produkterna som har ett rejält hårt yttre, så att du kan få en bra idé om hur dessa varianter funkar och ser ut:

Snygga och tuffa

Om du är ute efter mer än bara skydd och även vill ha något elegant, tufft eller rakt av snyggt kan du kolla in dessa modeller.

Glasögonfodral / Solglasögonfodral Semi Case – Brunt eller Svart

Ett halvhårt fodral i läder med lock och bra knäppning. Snygg variant som känns gjutet för solglasögon. Bra skydd men ändå lite lätt och smidigt.

Glasögonfodral / Solglasögonfodral Semi Case - Brunt eller Svart

Glasögonfodral / Solglasögonfodral Hard Midi – Kamouflage

Cool look på detta lite hårdare och mellanstora glasögonfodral som passar bra till glasögon och solbrillor. Häftig design med camo-mönster på utsidan. Dragkedja och en bra hake.

Glasögonfodral / Solglasögonfodral Hard Midi - Kamouflage

Glasögonfodral / Solglasögonfodral Hard Denim

Enkelt sagt så är detta ett fodral med denimtyg på utsidan och lite roliga färger i övrigt. Ett hårdare fodral som är i lite mellanstorlek och funkar fint till läsglasögon etc. Om du vill ha en roligare design på ditt fodral.

Glasögonfodral / Solglasögonfodral Hard Denim

Låga priser på glasögonfodral / solglasögonfodral

En sak vi alltid försöker fokusera på är låga priser. Det är en gemensam nämnare för i princip alla våra produkter och vi har försökt hitta glasögonfodral som vi kan sälja billigt också.

En del är billigare än andra givetvis, beroende på vilken typ det är. Man kan få betala lite mer för de extra rejäla och våra premium-modeller, men det är väl inte så konstigt. Du kan själv välja din prisklass – men även våra lyxiga och extra kvalitativa glasögonfodral har ett lågt pris!

Om du vill köpa billiga glasögonfodral eller solglasögonfodral så tror jag att du kommer att hitta något som passar dig i vår butik. Det enda du kanske inte hittar är fancy / kända märken men då kanske du inte heller är ute efter att fynda glasögonfodral. Här väljer vi bort kända märken för att satsa på låga priser istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *