Produktkollen – Handledsskydd Svarta

Vissa produkter känner man lite starkare för än andra och detta är just en sådan. Kan låta som en konstig produkt att gilla lite extra men anledningen är tämligen god.

Att jobba med datorer hela dagarna som det innebär att göra det vi gör som driver en shop som denna kan slita på handlederna. Därför inte konstigt att jag för några år sedan fick problem med just handlederna.

Vilket som sagt var är ett stort problem om man sitter vid en dator många timmar varje dag. Räddning för min del har varit handskar av detta slag. Använt olika modeller genom åren men för tillfället använder jag exakt just denna.

Utan skyddet kan jag kanske sitta en minut eller två vid datorn. Med skyddet kan jag sitta hela dagar utan några problem. Det är alltså svårt för mig att inte rekommendera denna produkt.

Sen ska så klart sägas att mina problem inte behöver vara samma som någon annan har. Det jag bara kan säga är att för mig har det varit en väldigt stor hjälp.

Stöd och stabilitet

Skyddet är egentligen ganska enkelt då det är ett elastiskt tyg som gör att det sitter åt lite överallt och därmed ger ett extra störd. Sedan vid själva handleden finns det ett band som du snurrar runt och spänner åt. Här kan du själv ställa in hur hårt du vill dra åt det och därmed hur mycket stöd du vill att det ska ge.

Fungerar för olika problem med händerna och handlederna. Allt från mitt problem med datorn till om du idrottar. Finns i antingen Small/Medium eller Large/XL. Färgen är grå till svart.

Här under kan du se ett videoklipp vi gjort med skyddet som visar hur det används. Enkelt och smidigt att sätta på som du då kan se.

Priset är för närvarande 89 kr för ett skydd. Köp – Handledsskydd Svarta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *