Multimarket.se på god väg

Det här är det första inlägget i bloggen på Multimarket.se! Då kanske jag också borde börja med att förklara lite vad Multimarket.se faktiskt är och vad vår vision är. Vi satsar på att skapa ett trevligt lågprisvaruhus på nätet där du kan shoppa väldigt många olika saker till din vardag till bra priser.

Vår webbshop är helt enkelt tänkt att erbjuda riktigt bra priser på produkter inom kategorier så som Mode & Accessoarer, Hem & Kök, Skönhet & Hälsa osv. Vi har en stor fokus på accessoarer av olika slag så som smycken, plånböcker, korthållare, slipsar, bälten, manschettknappar och ganska många andra saker. Vi har även många olika prylar till köket för den som sugen på sådant. Dessutom givetvis ganska mycket inom andra kategorier som du kan utforska på sidan.

Vår vision är till stor del att erbjuda ganska enkla och prisvärda produkter till dig som är prismedveten och som inte alltid vill betala dyra pengar. Ibland är det helt enkelt roligare och trevligare att kunna köpa lite fler olika billiga saker än en enda dyr sak. Eftersom vi tror på det här med låga priser har vi valt att alltid ha fri frakt på alla varor, oavsett om det är små eller stora saker.

Vi bygger på vårt utbud, men måste ju börja någonstans

Vi har inget komplett utbud just nu, det sticker vi inte under stolen med. Just nu har vi lite över 500 produkter, men med en viss skev fördelning där vi än så länge har satsat mycket på vissa specifika kategorier.

Vi har som sagt mycket inom accessoarer – många plånböcker och korthållare, många halsband, armband och örhängen, ganska många slipsnålar och manschettknappar etc. Vi har även mycket inom kök och ganska mycket saker rent allmänt för ditt hem. Vi har inom Sport & Fritid just nu extra mycket inom fiske och golf. I andra kategorier är det inte lika fullt ännu, men det är något vi givetvis kommer arbeta på.

De saker som vi har försöker vi dock alltid vara billiga på. Det är vårt grundläggande tänk att vi alltid ska försöka ligga och slåss om att ha de lägsta priserna på Internet (eller i vanliga butiker för den delen) för samma eller liknande produkter som vi säljer. Ofta lyckas vi håller riktigt bra priser och du kommer själv se att vi tål att jämföras med alla andra nätbutiker. Hittar du det du vill köpa ännu billigare än hos oss så är det antingen en superdeal eller något lurt!

Fri frakt vårt sätt att konkurrera om lägst priser

Vi sticker ut lite extra genom att erbjuda gratis frakt, vilket gör att priset totalt går ner en hel del. Många butiker har ganska låga priser men tar sedan ut en frakt på 39 – 49 kr och om man bara ska köpa en eller två saker så blir det totala priset på dessa saker ganska mycket högre om man ska betala frakt också.

På Multimarket.se behöver du inte fundera på frakten eftersom du vet att den alltid är fri. Fundera bara på ifall du tycker att priset på produkten du vill köpa är bra och vad du är sugen på att shoppa. Du slipper oväntade avgifter och krångel.

Ny butik – men inte nya på att sälja

Även om Multimarket.se är en sprillans ny onlineshop så är vi som ligger bakom sidan inga noviser när det gäller näthandel. Vi som driver Multimarket.se har flera års erfarenhet av att sälja via nätet och vi har sålt samma produkter som vi nu har i den här shoppen via andra kanaler. Vi driver t ex även en shop för golftillbehör och golfguider etc som heter Golfprylar.nu.

Det som har hänt nu är egentligen bara att vi har valt att ta steget från att sälja via externa kanaler till att vilja ha en helt egen shop där vi samlar alla våra produkter. Det är av det här skälet som vi redan nu har över 500 produkter och med tiden kommer få in klart mer än så. Av det skälet kan du även känna dig trygg när du beställer hos oss då vi har behandlat och skickat tusentals ordrar från vårt eget lager i Sverige redan. Vi vet vad vi gör och om vi skulle göra något misstag så löser vi det snabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *