Produktkollen – Skeddrag i penisform 4-pack + Peniswobbler

Om du känner någon inbiten fiskare så har vi den perfekta julklappen till denna person här. Vi talar självklart om våra mycket populära drag som är formade som penisar. Här har vi satt ihop dem som ett kit till ett lägre pris än vad de kostar löst.

Nu har vi inte gjort någon marknadsundersökning över vilka som köper dessa men bland våra fiskedrag är penisar i olika former det som säljer klart bäst. Något som vi också gillar då det är lätt att tänka sig all glädje som har spridits i landet bland fiskare som fångat fisk med dessa drag. Skulle vara riktigt skoj om någon skickade in en bild när de fångat en fisk med drag av detta slag. Vi skulle lägga upp det direkt.

Sen vet vi så klart inte om det är som gåvor eller fiskare själva som blev lite sugna när de såg dessa. Oavsett är det utan tvekan lite roliga fiskedrag.

Skeddrag

Först av allt ingår det ett fyrapack med skeddrag i penisform. Dessa kommer uppdelade i fyra olika storlekar / viktar mellan 5 – 20 gram. Desto tyngre ett drag blir desto större bli det föga överraskande. Minsta är ca 3 cm och störa 6 cm långt.

Draget fungerar till i princip alla fiskar som gillar gyllene drag och är hungriga.

Wobbler

Vidare ingår det också en lite större wobbler i kitet. Denna också så klart formad som en penis. Utan tvekan huggläge för fiskarna iaf. För människor som blir sugna på ett hugg vill vi påpeka att krokarna som sitter på draget är vassa.

Längden på wobblern är ca 14 cm och vikten 27 gram. Wobblern har två krokar för att bättra på chanserna att fisken verkligen fastnar när den hugger. Det är alltså ett ganska stort drag som är designat att gå 2 – 3 meter under ytan. Man skulle t o m kunna välja att kalla det för ett stort och köttigt drag med härliga former.

Även detta är ett drag som passar till de fiskarterna som gillar lite mörkare färger, fina hårda former och är hungriga. Vilket känns som en beskrivning på de flesta fisksorter. Kanske inte de allra minsta mörtarna direkt då de ju är mindre än draget men större fiskar lär nappa direkt.

Om du blir sugen är priset just nu 189 kr för dragen. Köp – Skeddrag i penisform 4-pack + Peniswobbler

Bara skeddrag eller wobbler

Vi säljer som antyddes tidigare dessa drag också enskilt. Vill du inte ha hela paketet kan detta då vara ett val. En fördel är att du då får lite fler färgval. För skreddragen kan du antingen köpa dem i silver eller guldfärg. Priset för enbart skeddragen är nu 109 kr.

Wobblern finns den i flera färger. Den säljs i brun, lila, orange och mörkröd färg. Så bara välja den färgen som sticker ut mest eller bara känns trevligast. Wobbler löst kostar 99 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *