Produktkollen – Små hjärtan i trä 10 st

Det finns produkter som har ett enda användningsområde och så finns det en del saker som kan användas till massor av olika ändamål. Dekorationshjärtan i trä, som dessutom finns i flera olika färger, kan användas till massor av saker som prydnad, presenter, vid dukning eller på fester.

Små söta trähhjärtan kan användas till så många olika saker att det inte är lika uppenbart vad man vill göra med dem. Här är det istället mycket mer fantasin som avgör vad de används bäst till. Vilket är positivt då det finns många användningsområden för dem.

Prydnad under julen

Här har vi lagt in dem under en avdelning som vi valt att kalla för juldukning. Det är helt klart en funktion, men inte den enda. För det råder ingen tvekan om att de kan passa som en fin del av bordet till julen, för att visa lite kärlek.

Men det finns andra tillfällen under julen där de kan passa utan tvekan också. Vad sägs om att hänga upp dem i granen? Eller för den delen att använda dem som ett inslag när du slår in ett paket för att göra julklappen mer personlig och fin!

Som du ser på bilderna passar de så klart som en del av julgranen eller hängande på paketet. Du behöver så klart inte ens använda snöret som kommer med produkten. Väljer du att göra det blir det enkelt att hänga upp den var du vill.

De går helt enkelt att använda till en mängd olika saker när du dekorerar och pyntar. Du kan även använda dem när du pysslar eller om barnen vill ha hjärtan när de klipper, limmar och skapar. Bara att låta fantasin löpa fritt så dyker säkert något bra upp.

Funkar inte bara på julen

Även om man spontant kanske tänker på julen för en produkt av detta slag så fungerar de självklart lite bra andra delar av året.

Den som vill göra något fint för en partner på t ex alla hjärtans dag kan så klart ha stor nytta av dessa. Dels till en present som vi talade om under julen men även bara att hänga upp för att visa lite uppskattning.

Det går fint att pynta vid nyår, påsk eller andra festligheter som ett bröllop, födelsedagsfest eller möhippa etc också. Hjärtan och kärlek funkar i alla lägen och man ska inte underskatta hur fint och “hjärtligt” det kan bli att dekorera med den här typen av dekorationer.

Att helt enkelt hänga upp hjärtan på viktiga platser som personen besöker varje dag kan vara en grej. Detta tillsammans med något litet meddelande om hur viktig personen är för dig.

Vad är det du köper?

I paketet ingår som vi tidigare nämnt 10 st små hjärtan. Dessa mäter ca 4 x 4 cm och alla är av samma storlek. Något som gör dem lite lagom i storlek.

Till detta kommer det ett lite snöre som du använder för att hänga upp hjärtat eller knyta fast det i något.

Du kan sedan välja på flera olika kombinationer av färger. För närvarande säljer vi dem i fyra olika kombinationer. Det går att välja på röda, rosa och blå där alla hjärtan är av samma färg i paketet. Sedan finns det även ett blandpaket där det ingår 5 olika färger där det är två av varje. Alla färgerna är ganska mjuka så de passar ihop med det mesta.

Det finns alltså flera bra val att välja mellan så du kan hitta just den färgen som du tycker passar bäst till dig.

Priset är för närvarande 55 kr för dessa trevliga hjärtan. Köp – Små hjärtan i trä

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *