Klockor kan vara snygga och billiga – kopiera stilen till fyndpris

Du behöver inte köpa en jättedyr klocka för att få en snygg klocka. Du behöver inte heller köpa en jättedyr klocka för att få en klocka som ser dyr och elegant ut. Det finns ett stort utbud av klockor som liknar dyra klockor från fina märken här i butiken – bara det att våra klockor kostar någonstans mellan 79 och 199 kr istället för många tusenlappar. Har du ett favoritmärke när det gäller klockor? Kanske du tycker att Gant eller Michael Kors har riktigt fina klockor och gärna köper deras märken – men vad skulle du säga om du kunde köpa en klocka som är lik dessa märken fast som bara kostar en bråkdel så mycket? Givetvis finns det inte billiga varianter som liknar alla modeller från lite finare märken men många klockor har faktiskt någon annan billig motsvarighet. I det här blogginlägget tänkte jag lyfta fram några intressanta exempel för att visa lite vad jag menar. Vi har många billiga klockor som är ganska lika modeller från märken som är väldigt mycket dyrare. Vill du ha en klocka som accessoar i första hand och för att kolla tiden i andra hand så är det ganska skönt att slippa betala för mycket för den. Då är det ofta roligare att kunna köpa flera olika varianter att byta mellan och att kunna matcha sina kläder än att bara köpa en enda dyr klocka.

Gant Park Hill II vs vår liknande billiga klocka

Gant gör många fina och stilrena klockor för män och de har ofta varianter som är väldigt eleganta i sin enkelhet. Men man behöver inte köpa en så dyr klocka om man inte verkligen bryr sig om att det står Gant på den. Det finns nämligen en ganska lik variant hos oss som är riktigt prisvärd.
Gant Park Hill II
Ca pris 1 350 kr

Daniel Wellington Canterbury vs vår liknande billiga klocka

Daniel Wellington har blivit väldigt populärt senaste åren och kännetecknas av deras fina NATO-band och stilrena design. De är dock inte ensamma om att sälja klockor med NATO-band så ifall du hellre lägger någon hundralapp kan du kolla in våra varianter.
Daniel Wellington Canterbury
Ca pris 1 295 kr
Pris hos oss: 78 kr

Swiss Military Hanowa Flagship Chrono 6 vs vår liknande billiga klocka

Vill du ha en rejäl klocka med ett armband i rostfritt stål och lite snygga detaljer i urtavlan? Då kan du t ex köra på en kvalitetsklocka från Swiss Military Hanowa eller liknande märke. Det finns många tillverkare som har denna variant. En tillverkare som vi gillar och själva säljer är Curren, vilka kostar klart mindre men som känns och ser stabila ut.
Swiss Military Hanowa Flagship Chrono 6
Ca pris 2 289 kr

Michael Kors Slim Runway vs vår liknande billiga klocka

Även Michael Kors har på senare tid slagit sig in lite extra bra på marknaden för klockor och då i synnerhet damklockor. Det finns här både rejält utsmyckade varianter och mer stilrena sådana. Ett exempel är modellen Slim Runway som du kan köpa om du har lust, eller så testar du vår klocka utan märke som är ganska rejält lik.
Michael Kors Slim Runway
Ca pris 1 590 kr

Hugo Boss Black Classic Slim Ultra Round vs vår liknande billiga klocka

En klassiskt elegant klocka från Hugo Boss som helt enkelt har svart armband, svart urtavla och silverfärgad boett. Kan väl aldrig gå fel, oavsett vad du har på dig? Men istället för att bara köpa en sån här och inget mer så kan du köpa en av våra klockor som är riktigt lik och sen även unna dig ett par modeller till.
Hugo Boss Black Classic Slim Ultra Round
Ca pris 1 879 kr

Triwa Ivory Klinga Gold Mesh vs vår liknande billiga klocka

Vill du ha en stilren damklocka med det populära mesh-armbandet så finns det ett antal varianter från finare och dyrare märken men vi har också varianter här i shoppen som inte kostar mycket. Även du kan ha en snygg guldklocka med nätarmband men nöjer dig med att betala någon hundralapp istället för tusenlappar.
Triwa Ivory Klinga Gold Mesh
Ca pris 1 499 kr
Pris hos oss: 95 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *